30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
2 paciņas rīsi2 paprikas3 burkāni4 mazi sīpoli200 mlsaldais krējums sviests pēc garšasraudene pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšassāls
Sagatavošana
1
Sīpolus smalki sakapā, burkānus sarīvē, bet papriku sagriež sīkākos gabaliņos. Katliņā liek vārīties rīsus. Paralēli uzkarsē pannu, izkausē sviestu un saber tajā sīpolus. Apcep aptuveni piecas minūtes, līdz tie caurspīdīgi.
2
Pēc tam pannā saber burkānus un papriku, pieber garšvielas un sutina. Tiklīdz paprika mīkstāka, pannas saturam pārlej saldo krējumu un pasutina dažas minūtes, līdz vajadzīgajai konsistencei.
3
Rīsi tikmēr būs izvārījušies – tos nokāš, izņem no paciņām un saliek šķīvjos. Virs šķīvjiem dāsni uzliek mērcīti un ēd uzreiz, kamēr viss vēl silts.
Iesūtīja: Kārlis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit