Rīsi ar paprikas un sīpolu krējuma mērcīti
Foto: Privātais arhīvs
4.6667 3
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Šis ir tas ēdiens, ar ko pabarot izsalkušos kādā brīvdienā vai darbadienas vakarā, kad ilgi negribas stāvēt pie plīts. Ņemam sīpoliņus, burkāniņus un papriku, pasutinām pannā un viss!" par savu recepti raksta Kārlis. Pamēģini arī tu!

Sīpolus smalki sakapā, burkānus sarīvē, bet papriku sagriež sīkākos gabaliņos. Katliņā liek vārīties rīsus. Paralēli uzkarsē pannu, izkausē sviestu un saber tajā sīpolus. Apcep aptuveni piecas minūtes, līdz tie caurspīdīgi.

Pēc tam pannā saber burkānus un papriku, pieber garšvielas un sutina. Tiklīdz paprika mīkstāka, pannas saturam pārlej saldo krējumu un pasutina dažas minūtes, līdz vajadzīgajai konsistencei.

Rīsi tikmēr būs izvārījušies – tos nokāš, izņem no paciņām un saliek šķīvjos. Virs šķīvjiem dāsni uzliek mērcīti un ēd uzreiz, kamēr viss vēl silts.

Iesūtīja: Kārlis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form