Rīsu nūdeles ar garnelēm un cukurzirņiem
Foto: Publicitātes foto
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārša ātro vakariņu recepte austrumniecisku garšu cienītājiem.

Pagatavo nūdeles, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

Pannā uzsilda eļļu. Apcep garneles, cukurzirņus un papriku kopā ar Santa Maria piedevu.

Uzmanīgi samaisa.

Pasniedz ar rīsu nūdelēm un vakame.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form