Rīsu putra ar saldo krējumu
Foto: Shutterstock
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 rīsu maisiņi (Valdo apaļie)
rīsu maisiņi (Valdo apaļie)
1
1 paciņa vaniļas cukurs
paciņa vaniļas cukurs
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
1
1 paciņa saldais krējums
paciņa saldais krējums
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • Rīsu putra ar saldo krējumu - garša kā rīsu krēmam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus bez maisiņiem izvārīt neprotu, jo piedeg. Labāk sanāk no parastiem, apaļajiem rīsiem.

    Vāru 2 paciņas rīsus ar visiem maisiem, un vāru ļoti ilgi - nu kādas minūtes 30, pieleju ūdeni, lai nesāk piedegt, beigās, kad jau ķeselē tos rīsus ar visām pakām ārā, lai ūdens tāds duļķains paliek katliņā.

    ''Uzšķēržu'' tās 2 pakas un saturu gāžu atpakaļ tai rīsu ūdenī, tagad pieliek 1 paciņu vaniļas cukura un kādu krietnu šķipsnu sāls, samaisa labi, pagaršo- vai garša apmierina- kas nu kuram garšo, citam saldāka u.t.t. - un tagad daru galveno.

    Leju klāt 1 paciņu salda krējuma un tagad gan tā riktīgi samaisa to putru, jābūt mazliet pašķidrai, ja nav, tad var vēl mazliet auksta piena pieliet, nu voobšem jābūt šķidrākai, kā it kā gribētos - un tad dara vēl tā, tasītē ieliek 1 ĒK miltu (bez kalna) un atšķaida ar gramu sāls, ūdeni un iegāž iekšā tajā putrā, lai uzsit burbuli. Dziestot sāks tā kā galerēties. Faktiski garšo kā rīsu krēms.

    Iesūtīja: bum-bum

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form