Rokforas siers un Ķīnas kāposti – neparasta, bet smeķīga garšu kombinācija.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

125 gRokfora siers400 gĶīnas kāposts0.75 glāzesaldais krējums5 ĒKcitronu sula malti pipari

Sagatavošana

1

Rokforas sieru sarīvē, pievieno citronu sulu un saldo krējumu, pieber piparus.

2

Masu maisa, līdz tā kļūst viendabīga.

3

Ķīnas kāpostu smalki sagriež, liek salātu traukā, pārlej ar siera masu un samaisa.

4

Rotā ar zaļumiem un maziem siera gabaliņiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!