Rudenīgā ābolu drumstalkūka
Foto: Shutterstock
2.5714 7
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
Drumstalām:
60 g
220 g

Iecienītais rudens gardums - ābolu drumstalkūka.

Drumstalas: auzu pārslas sajauc ar miltiem un cukuru, ar dakšiņu iemaisa un iespaida sviesta gabaliņus, kamēr masa veido drumstalas.

Ābolus nomizo, sagriež daiviņās un liek ietaukotas cepamās veidnes apakšā. Pārkaisa drumstalas un cep mērenā siltumā 35 - 45 minūtes.

Iesūtīja: olgas

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form