
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. hurma
hurma1 sauja
1 sauja grauzdētas mandeles
grauzdētas mandeles1 sauja
1 sauja spināti
spināti1/3 gab.
1/3 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols1 ĒK
1 ĒK olīveļla
olīveļla2 ĒK
2 ĒK citrona sula
citrona sula pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti60 g
60 g kazas siers
kazas siers
Šie atsvaidzinošie salāti ir lielisks veids, kā visā krāšņumā izbaudīt saulainās un sulīgās hurmas sezonu. Salāti ir pagatavojami pāris minūšu laikā un neliks vilties pat visizsmalcinātākajiem gardēžiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Hurmu nomazgā un sagriež šķēlēs. Sīpolu nomizo un sīki sasmalcina. Sieru sadrupina.
Gatavo mērci, samaisot eļļu, citrona sulu, sāli, piparus un sīpolus.
Uz šķīvja pamīšus kārto hurmu, spinātus, mandeles. Pārslaka salātus ar mērci, pārkaisa ar kazas sieru.
Uzliec kroni vasarai! Reģistrējies "Delfi Abonementa" loterijai un laimē ielūgumus uz ziedu festivālu
Pakrojas muižā, izklaides parku "Avārijas brigāde", kā arī citas karaliskas balvas! Reģistrējies šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.