
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g malta liellopu gaļa
malta liellopu gaļa1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta pēc garšas
pēc garšas Santa Maria akmens sāls
Santa Maria akmens sāls eļļa cepšanai
eļļa cepšanai1
1 burkāns
burkāns1
1 sīpols
sīpols300 g
300 g sēnes (tādas, kuras nav jāvāra)
sēnes (tādas, kuras nav jāvāra)2
2 seleriju kāti
seleriju kāti2
2 tomāti
tomāti pēc garšas
pēc garšas Santa Maria ķiplokpipari
Santa Maria ķiplokpipari4 TK
4 TK Santa Maria piedevas maltai gaļai
Santa Maria piedevas maltai gaļaiLaba ideja sildoši omulīgām vakariņām. Pagatavo rudens sēnes Vidusjūras gaumē un pasniedz tās ar kukurūzas polentu vai rīsiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.
Pievieno malto gaļu un turpina cept. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.
Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putru) vai svaigiem lapu salātiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.