Rudens sēnes ar malto gaļu Vidusjūras gaumē
Foto: Publicitātes foto
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g malta liellopu gaļa
malta liellopu gaļa
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
pēc garšas
pēc garšas Santa Maria akmens sāls
Santa Maria akmens sāls
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
1
1 burkāns
burkāns
1
1 sīpols
sīpols
300 g
300 g sēnes (tādas, kuras nav jāvāra)
sēnes (tādas, kuras nav jāvāra)
2
2 seleriju kāti
seleriju kāti
2
2 tomāti
tomāti
pēc garšas
pēc garšas Santa Maria ķiplokpipari
Santa Maria ķiplokpipari
4 TK
4 TK Santa Maria piedevas maltai gaļai
Santa Maria piedevas maltai gaļai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Sēņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Laba ideja sildoši omulīgām vakariņām. Pagatavo rudens sēnes Vidusjūras gaumē un pasniedz tās ar kukurūzas polentu vai rīsiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.

    Pievieno malto gaļu un turpina cept. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.

    Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putru) vai svaigiem lapu salātiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form