3.0000 3
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas

'Rudzu ķēve' - garda maize ar anīsu un medu.

Pienu (ūdeni) uzsilda, tajā izšķīdina raugu un medu. Bļodā iesijā miltus, pieliek sāli, anīsu (var nelikt)un mīkstu sviestu, pielej šķidrumu un visu samīca. Ļauj 20 minūtes rūgt siltā vietā.

Labi izmīca un liek četrstūra veidnē (var, piemēram, sapīt pīnē, bet labi ir arī tāpat). Ļauj uzrūgt vēl 20 minūtes.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem, cep apmēram 1 stundu (ja sāk degt augša, pārklāj ar alumīnija foliju).

Iesūtīja: Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form