Rupjmaize maizes cepamajā mašīnā
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
350 ml
350 ml ūdens
ūdens
0.5 gab.
0.5 gab. laima sula
laima sula
1.5 TK
1.5 TK sāls
sāls
2 ĒK
2 ĒK medus vai brūnais cukurs
medus vai brūnais cukurs
2 ĒK
2 ĒK ķirbju eļļa (var arī olīvu un citas)
ķirbju eļļa (var arī olīvu un citas)
1.2 ĒK
1.2 ĒK kakao
kakao
325 g
325 g rudzu milti
rudzu milti
225 g
225 g kviešu milti
kviešu milti
1 TK
1 TK malts koriandrs
malts koriandrs
2 ĒK
2 ĒK ķimenes
ķimenes
5 ĒK
5 ĒK apceptas saulespuķu sēklas (var arī citas)
apceptas saulespuķu sēklas (var arī citas)
2 TK
2 TK raugs
raugs
  • Ikdienas maltītei
  • Maize
  • Pasaules Virtuve
  • Garda rupjmaize ar saulespuķu sēklām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas sastāvdaļas sabēru ietaukotā tvertnē.

    Vispirms mīcīju uz režīmu "mīkla" divus mīcījienus, tad mašīnu izslēdzu un liku uz 4. programmu.

    Iesūtīja: Zīlīte Zuze

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form