120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gspināti5 olas5 ĒKmilti0.75 TKsāls200 gkrēmsiers
Sagatavošana
1
Spinātus noblanšē, sablendē.
2
Olu dzeltenumiem pievieno sāli, rūpīgi saputo. Iemaisa spinātus. Olu baltumus saputo stingrās putās. Dzeltenumos iecilā izsijātus miltus, pēc tam uzmanīgi iecilā arī saputotos baltumus.
3
Plāti izklāj ar cepamo papīru, lej uz tās mīklu, cep 230 grādos 10-12 minūtes.
4
Biskvītu padzesē, atbrīvo no papīra, satin rullī.
5
Rulli atritina, pārziež ar krēmsieru un cieši satin, ievīsta pārtikas plēvē un atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit