Foto: Shutterstock
Gaisīgas saldās biskvīta rulets ir mūžīgais kārums, bet biskvīts var būt pamats ne tikai saldajiem ēdieniem. Izmēģiniet pagatavot sāļo ruleti ar krēmsieru.
120Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gspināti5 olas5 ĒKmilti0.75 TKsāls200 gkrēmsiers

Sagatavošana

1

Spinātus noblanšē, sablendē.

2

Olu dzeltenumiem pievieno sāli, rūpīgi saputo. Iemaisa spinātus. Olu baltumus saputo stingrās putās. Dzeltenumos iecilā izsijātus miltus, pēc tam uzmanīgi iecilā arī saputotos baltumus.

3

Plāti izklāj ar cepamo papīru, lej uz tās mīklu, cep 230 grādos 10-12 minūtes.

4

Biskvītu padzesē, atbrīvo no papīra, satin rullī.

5

Rulli atritina, pārziež ar krēmsieru un cieši satin, ievīsta pārtikas plēvē un atdzesē ledusskapī.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!