Salāti ar konservētu skumbriju un mazsālītiem gurķiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
5-6
5-6 vārītas olas
vārītas olas
2
2 vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
3
3 mazsālīti gurķi
mazsālīti gurķi
1
1 bundža konservētas skumbrijas
bundža konservētas skumbrijas
pēc garšas
pēc garšas sīpolloki
sīpolloki
2 ĒK
2 ĒK majonēze
majonēze
4 ĒK
4 ĒK grieķu jogurts
grieķu jogurts
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Gards un no skata varen glīts salātu kārtojums, kas priecēs ne vien punčus, bet arī acis. Salātiem sāli papildus pievienot nav nepieciešams, jo pietiks ar skumbrijas un mazsālīto gurķīšu sāļumu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skumbrijai nolej sulu, sasmalcina konservus ar dakšu.

    Gurķus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, liek bļodiņā, pēc laika nolej lieko šķidrumu.

    Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Olu baltumus sarīvē. Kartupeļus sarīvē un samaisa arī rīvētiem olu dzeltenumiem.

    Sagatavo mērci, samaisot grieķu jogurtu ar majonēzi.

    Salātus pēc vēlmes kārto lielā, caurspīdīgā bļodā vai, izmantojot konditorejas gredzenu, kārto porcijās uz šķīvjiem.

    Kārtām liek: skumbriju, pārslaka ar mērci, mazsālītos gurķus, atkal mērci, olu baltumus, kartupeļus ar olu dzeltenumiem, pārslaka ar mērci.

    Pirms pasniegšanas ļauj salātiem savilkties vismaz pāris stundas, tad ceļ galdā un pārkaisa ar svaigi kapātiem zaļajiem lociņiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form