Foto: Shutterstock
Atsvaidzinošie salāti ar papriku, turku zirņiem un vārītiem griķiem. Īpaši labi garšos ar spirdzinošu laima un cietā siera mērci.
15Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 paciņa vārītu griķu1 paprika1 bundžiņa turku zirņu2 saujaslapu salāti6 redīsi sezama sēklas MĒRCEI:50 mlolīveļļa1 laims, izspiesta sula0.5 TKcukurs pēc garšassāls2 ĒKcietais siers, sarīvēts

Sagatavošana

1

Redīsus sagriež salmiņos. Papriku sagriež kubiņos. Turku zirņiem nolej šķidrumu.

2

Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas sastāvdaļas.

3

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, pārlej ar mērci, pārkaisa ar sezama sēkliņām un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!