Salāti ar vārītu vistu, ananasiem un paipalu olām
Foto: Shutterstock
3.6667 6
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Tik gardi salāti, ka mēli var norīt!

Olas sagriež uz pusēm, puravus sagriež ripiņās, vārīto vistu un ananasus – strēmelītēs. Salātlapas saplucina. Liek visas sastāvdaļas bļodā. Pievieno sāli un čili piparu pulveri pēc garšas.

Majonēzei pievieno pāris ēdamkarotes ananasu sulas un samaisa. Ar mērci pārlej salātus un liek ledusskapī uz 24 stundām.

Padoms: ja vēlies, lai salāti ir liesāki, majonēzi aizvieto ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

Īsi pirms pasniegšanas salātus sajauc.

Iesūtīja: pecinj_a

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form