Salāti ar vārītu vistu, ananasiem un paipalu olām
Foto: Shutterstock
3.6667 6
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā

Tik gardi salāti, ka mēli var norīt!

Olas sagriež uz pusēm, puravus sagriež ripiņās, vārīto vistu un ananasus – strēmelītēs. Salātlapas saplucina. Liek visas sastāvdaļas bļodā. Pievieno sāli un čili piparu pulveri pēc garšas.

Majonēzei pievieno pāris ēdamkarotes ananasu sulas un samaisa. Ar mērci pārlej salātus un liek ledusskapī uz 24 stundām.

Padoms: ja vēlies, lai salāti ir liesāki, majonēzi aizvieto ar skābo krējumu vai bezpiedevu jogurtu.

Īsi pirms pasniegšanas salātus sajauc.

Iesūtīja: pecinj_a

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form