Salāti ar vistu, āboliem un kazas sieru
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šie dažādām garšām, krāsām un tekstūrām pārpilnie salāti ir lielisks veids, kā likt lietā vistas cepeša, vārītas vai kūpinātas vistiņas pārpalikumus.

Ābolam izņem serdi, sagriež ābolu gabaliņos. Kazas sieru sagriež kubiņos vai sadrupina. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Sīpolu nomizo un sīki sakapā. Riekstus apgrauzdē uz sausas pannas un sasmalcina. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.

Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas sastāvdaļas.

Bļodā kārto ābolus, vistu, kaltētas dzērvenes, kazas sieru, sīpolus, tomātus un spinātu lapiņas

Pirms pasniegšanas pārslaka ar mērci un bauda.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form