Salāti ar vistu, āboliem un kazas sieru
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1/2
1/2 ābols
ābols
100 g
100 g vistas gaļa (kūpināta, cepta vai vārīta)
vistas gaļa (kūpināta, cepta vai vārīta)
3-4
3-4 ķirštomāti
ķirštomāti
1/2 sauja
1/2 sauja spināti
spināti
1 ĒK
1 ĒK kaltētas dzērvenes
kaltētas dzērvenes
1/2
1/2 neliels sīpols
neliels sīpols
1 šķēle
1 šķēle kazas siers
kazas siers
pēc garšas
pēc garšas pekanrieksti vai valrieksti
pekanrieksti vai valrieksti
MĒRCEI
2 ĒK
2 ĒK eļļa
eļļa
4 ĒK
4 ĒK apelsīnu sula
apelsīnu sula
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
1 ĒK
1 ĒK graudu sinepes
graudu sinepes
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Dažādi salāti
  • Gaļas salāti
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šie dažādām garšām, krāsām un tekstūrām pārpilnie salāti ir lielisks veids, kā likt lietā vistas cepeša, vārītas vai kūpinātas vistiņas pārpalikumus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolam izņem serdi, sagriež ābolu gabaliņos. Kazas sieru sagriež kubiņos vai sadrupina. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Sīpolu nomizo un sīki sakapā. Riekstus apgrauzdē uz sausas pannas un sasmalcina. Vistas gaļu sagriež gabaliņos.

    Gatavo mērci, aizvākojamā burciņā sakratot visas sastāvdaļas.

    Bļodā kārto ābolus, vistu, kaltētas dzērvenes, kazas sieru, sīpolus, tomātus un spinātu lapiņas

    Pirms pasniegšanas pārslaka ar mērci un bauda.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form