
Loading...
Sastāvdaļas
Salda un kraukšķīga īrisa un rīsu pārslu desa. Kad atdzisusi, sagriež šķēlītēs un ēd ar saldu mērcīti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Īrisu sadala gabaliņos un saber bļodiņā. Pievieno arī sviestu un trauku liek ūdens peldē karsēties. Maisa, līdz īrisa masa izkususi.
Tad izkusušajā īrisā iemaisa kraukšķīgās rīsu pārslas. Visu uzmanīgi samaisa un veido divas desas, katru apmēram 30 centimetrus garu.
Pēc tam atdzesē un sagriež šķēlītēs.
Iesūtīja: Eva Demidova
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

