Saldā īrisa desa
Foto: Eva Demidova
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Salda un kraukšķīga īrisa un rīsu pārslu desa. Kad atdzisusi, sagriež šķēlītēs un ēd ar saldu mērcīti.

Īrisu sadala gabaliņos un saber bļodiņā. Pievieno arī sviestu un trauku liek ūdens peldē karsēties. Maisa, līdz īrisa masa izkususi.

Tad izkusušajā īrisā iemaisa kraukšķīgās rīsu pārslas. Visu uzmanīgi samaisa un veido divas desas, katru apmēram 30 centimetrus garu.

Pēc tam atdzesē un sagriež šķēlītēs.

Iesūtīja: Eva Demidova

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form