Saldā īrisa desa
Foto: Eva Demidova
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g īriss
īriss
100 g
100 g sviests
sviests
250 g
250 g rīsu pārslas
rīsu pārslas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Salda un kraukšķīga īrisa un rīsu pārslu desa. Kad atdzisusi, sagriež šķēlītēs un ēd ar saldu mērcīti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Īrisu sadala gabaliņos un saber bļodiņā. Pievieno arī sviestu un trauku liek ūdens peldē karsēties. Maisa, līdz īrisa masa izkususi.

    Tad izkusušajā īrisā iemaisa kraukšķīgās rīsu pārslas. Visu uzmanīgi samaisa un veido divas desas, katru apmēram 30 centimetrus garu.

    Pēc tam atdzesē un sagriež šķēlītēs.

    Iesūtīja: Eva Demidova

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form