60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
2 gab.āboli1 gab.neliels gabaliņš ķirbja2 ĒKrīsi sviests cukurs rīvmaize
Sagatavošana
1
Ābolu un ķirbi sagriež nelielos gabaliņos.
2
Ķirbi sautē nelielā ūdens daudzumā līdz pusgatavs, tad pievieno ābolus un sautē līdz gatavs.
3
Rīsus novāra un pievieno ābolu-ķirbju masai, turpina sautēt 5 minūtes, tad pievieno sviestu, cukuru, samaisa.
4
Masu liek uz pannas, kas izkaisīta ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit