Saldais ķirbju un ābolu sacepums ar rīsiem
Foto: Shutterstock
0 0
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. āboli
āboli
1 gab.
1 gab. neliels gabaliņš ķirbja
neliels gabaliņš ķirbja
2 ĒK
2 ĒK rīsi
rīsi
 
sviests
sviests
 
cukurs
cukurs
 
rīvmaize
rīvmaize
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju un ābolu sacepums ar rīsiem ikdienai un svētku galdam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ābolu un ķirbi sagriež nelielos gabaliņos.

    Ķirbi sautē nelielā ūdens daudzumā līdz pusgatavs, tad pievieno ābolus un sautē līdz gatavs.

    Rīsus novāra un pievieno ābolu-ķirbju masai, turpina sautēt 5 minūtes, tad pievieno sviestu, cukuru, samaisa.

    Masu liek uz pannas, kas izkaisīta ar rīvmaizi un cep cepeškrāsnī.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form