Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
4.5000 4
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardas mežacūkas gaļas kotletes ar ķimenēm un pierīvētu kartupeli, izsutinātas saldajā krējumā.

Maltai gaļai piemaļ arī speķi un ķiplokus, pievieno uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus, olu, garšvielas un samīca visu viendabīgā masā.

Cep uz karstas pannas taukvielā no abām pusēm 4–5 minūtes.

Kārto katliņā, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl 20–25 minūtes.

Iesūtīja: Danito

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form