Saldajā krējumā sautētas mežacūkas gaļas kotletes
Foto: Shutterstock
4.5000 4
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg mežacūkas gaļa
mežacūkas gaļa
3 gab.
3 gab. kartupeļi
kartupeļi
200 g
200 g speķis
speķis
4 gab.
4 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas malti pipari
malti pipari
1 TK
1 TK ķimenes
ķimenes
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas mežacūkas gaļas kotletes ar ķimenēm un pierīvētu kartupeli, izsutinātas saldajā krējumā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Maltai gaļai piemaļ arī speķi un ķiplokus, pievieno uz smalkās rīves sarīvētus kartupeļus, olu, garšvielas un samīca visu viendabīgā masā.

    Cep uz karstas pannas taukvielā no abām pusēm 4–5 minūtes.

    Kārto katliņā, pārlej ar saldo krējumu un sutina vēl 20–25 minūtes.

    Iesūtīja: Danito

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form