Saldo kabaču pankūku recepte
Foto: Shutterstock
2.7500 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Gardas kabaču pankūkas ar karamelizētām maliņām. Recepte no portāla Cālis.lv lietotājas Evulītes krājumiem.

Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.

Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).

Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas. "Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form