Saldo kabaču pankūku recepte
Foto: Shutterstock
3.0000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kabači
kabači
 
piens
piens
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
olas
olas
 
milti
milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Ikdienas maltītei
  • Pankūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardas kabaču pankūkas ar karamelizētām maliņām. Recepte no portāla Cālis.lv lietotājas Evulītes krājumiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.

    Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).

    Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas. "Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form