
Gardas kabaču pankūkas ar karamelizētām maliņām. Recepte no portāla Cālis.lv lietotājas Evulītes krājumiem.
Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.
Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).
Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas. "Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."