Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
3.3333 6
Loading...
Sastāvdaļas
 
gurķi
gurķi
SASTĀVDAĻAS 1 L BURKAI
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
3-4 ĒK
3-4 ĒK cukurs
cukurs
3
3 krustnagliņas
krustnagliņas
3
3 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
3-5
3-5 melnie pipari
melnie pipari
1
1 lauru lapa
lauru lapa
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 diļļu zieds
diļļu zieds
8 ĒK
8 ĒK etiķis 9%
etiķis 9%
šķipsna
šķipsna malti čili pipari
malti čili pipari
  • Etiķa marinādes
  • Marinēšana
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojamu un praksē vairākkārt pārbaudītu gurķu ieburkošanas metodi bez pasterizēšanas iesaka mūsu lasītāja Irina Socka.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gurķus sagriež šķēlēs vai ripās un pamīšus ar pārējām sastāvdaļām saliek sterilizētās 1 l burkās.

    Pārlej ar verdošu ūdeni (ērtības labad to var ātri uzvārīt elektriskajā tējkannā).

    Skrūvē ciet ar karstiem, sterilizētiem vākiem. Burkas apgriež ar vākiem uz leju, sasedz ar segām un atstāj līdz rītam.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form