Saldas un piparotas marinētu gurķu šķēles ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs

Vienkārši pagatavojamu un praksē vairākkārt pārbaudītu gurķu ieburkošanas metodi bez pasterizēšanas iesaka mūsu lasītāja Irina Socka.

Gurķus sagriež šķēlēs vai ripās un pamīšus ar pārējām sastāvdaļām saliek sterilizētās 1 l burkās.

Pārlej ar verdošu ūdeni (ērtības labad to var ātri uzvārīt elektriskajā tējkannā).

Skrūvē ciet ar karstiem, sterilizētiem vākiem. Burkas apgriež ar vākiem uz leju, sasedz ar segām un atstāj līdz rītam.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form