
Loading...
Sastāvdaļas
gurķi
gurķiSASTĀVDAĻAS 1 L BURKAI
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls3-4 ĒK
3-4 ĒK cukurs
cukurs3
3 krustnagliņas
krustnagliņas3
3 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari3-5
3-5 melnie pipari
melnie pipari1
1 lauru lapa
lauru lapa3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas1
1 diļļu zieds
diļļu zieds8 ĒK
8 ĒK etiķis 9%
etiķis 9% šķipsna
šķipsna malti čili pipari
malti čili pipariVienkārši pagatavojamu un praksē vairākkārt pārbaudītu gurķu ieburkošanas metodi bez pasterizēšanas iesaka mūsu lasītāja Irina Socka.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gurķus sagriež šķēlēs vai ripās un pamīšus ar pārējām sastāvdaļām saliek sterilizētās 1 l burkās.
Pārlej ar verdošu ūdeni (ērtības labad to var ātri uzvārīt elektriskajā tējkannā).
Skrūvē ciet ar karstiem, sterilizētiem vākiem. Burkas apgriež ar vākiem uz leju, sasedz ar segām un atstāj līdz rītam.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.