Skābenes saldēšanai
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Vasaras garšai ziemā – sasaldētas skābenes zupai.

Skābenes nomazgā un liek sietā, lai notek sausas.

Sagriež strēmelēs (aptuveni 1,5 cm biezās), saliek pa porcijām maisiņos (cik zupai nepieciešams) un liek saldētavā. Ja skābenēm ir gari kātiņi, tad tos neliek kopā ar lapām vai arī smalki sagriež, lai zupā šķiedras nebūtu.

Ziemā, kad zupa jau gatava, pirms ņemšanas nost no uguns, ieber sasalušas zupā, uzvāra un skābeņu zupa gatava.

Iesūtīja: Ieva

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form