Saldie 'Žagariņi'
Foto: Shutterstock
4.8333 6
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Saldie "Žagariņi" - bērnu īpaši iecienītie cepumi.

Pienu, krējumu, olu dzeltenumus, konjaku, cukuru un sāli samaisa.

Pakāpeniski iejauc miltus.

Mīklu samīca, izrullē, sagriež strēmelītēs - 3 cm platas un 15 cm garas. Viduci gareniski iegriež un vienu mīklas galu izver caur griezuma vietu.

Žagariņus cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C.

Gatavos žagariņus liek uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa, tad liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar vanilīnu.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form