Saldie 'Žagariņi'
Foto: Shutterstock
4.8571 7
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
2.5 glāzes
2.5 glāzes milti (koriģējot daudzumu pēc vajadzības)
milti (koriģējot daudzumu pēc vajadzības)
4
4 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
2 ĒK
2 ĒK konjaks
konjaks
1 ĒK
1 ĒK skābs krējums
skābs krējums
0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens
2 ĒK
2 ĒK pūdercukurs
pūdercukurs
0.25 TK
0.25 TK vaniļa
vaniļa
0.25 TK
0.25 TK sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ziemassvētku receptes
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Saldie "Žagariņi" - bērnu īpaši iecienītie cepumi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pienu, krējumu, olu dzeltenumus, konjaku, cukuru un sāli samaisa.

    Pakāpeniski iejauc miltus.

    Mīklu samīca, izrullē, sagriež strēmelītēs - 3 cm platas un 15 cm garas. Viduci gareniski iegriež un vienu mīklas galu izver caur griezuma vietu.

    Žagariņus cep sakarsētā eļļā vai taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 160*C.

    Gatavos žagariņus liek uz papīra dvieļiem, lai notek liekā eļļa, tad liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru, kas sajaukts ar vanilīnu.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form