Saldo kartupeļu sautējums ar zirņiem
Foto: Cook.me
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK kokosriekstu eļļa
kokosriekstu eļļa
1 gab.
1 gab. neliels sīpols
neliels sīpols
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 TK
1 TK ingvers
ingvers
1 ĒK
1 ĒK paprikas pulveris
paprikas pulveris
0.5 TK
0.5 TK kumins
kumins
0.25 TK
0.25 TK malts koriandrs
malts koriandrs
pēc garšas
pēc garšas Kajēnas pipari
Kajēnas pipari
400 g
400 g konservēti turku zirņi
konservēti turku zirņi
400 g
400 g saldie kartupeļi
saldie kartupeļi
400 g
400 g konservēti, smalcināti tomāti
konservēti, smalcināti tomāti
450 ml
450 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
1 sauja
1 sauja svaigi spināti
svaigi spināti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti gards un sātīgs sautējums brīnišķīgai vasaras maltītei. Receptes autore Nīna Koula teic, ka pavadījusi krietnu laiciņu, lai panāktu izcilu sautējuma garšu, bet nu nodod savu lolojumu citu vērtējumam un aicina izmēģināt un izbaudīt.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Dziļā pannā vai sautējamā katlā uzkarsē kokosriekstu eļļu. Sasmalcinātus sīpolus uz vidējas liesmas karsē, līdz tie kļūst caurspīdīgi zeltaini.

    Pievieno ķiplokus, kā arī ingveru. Cep apmēram 2-3 minūtes, līdz virtuvi sāk piepildīt garšaugu aromāts. Tad pannas saturam pievieno paprikas pulveri, kuminu, koriandru, Kajēnas piparus un turpina karsēt.

    Pievieno turku zirņus, tomātus, gabaliņos sagrieztus saldos kartupeļus un dārzeņu buljonu. Uzkarsē, līdz virums sāk burbuļot.

    Samazina plīts karstumu un sautē, līdz kartupeļi ir mīksti (15-20 minūtes.

    Pievieno sautējumam spinātu lapas un iemaisa tās.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form