Saldskābās vistas filejas ar persikiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šobrīd veikalos nopērkami sulīgi persiki, kuru saldskābā garša un delikātais aromāts lieliski sader ar vistas gaļu.

Sīpolu un ķiplokus nomizo un sīki sakapā. Zaļumus sasmalcina. Persikiem izņem kauliņus, mīkstumu sagriež daiviņās. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm.

Filejas ar gaļas āmuriņa plakano pusi nedaudz saplacina, lai tās ātrāk izceptos.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties filejas, apcepot tās no abām pusēm zeltainas, tad pārkaisa ar sāli, pipariem un izceļ no pannas.

Pannā liek cepties sīpolus, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno ķiplokus un maisot cep minūti.

Liek pannā persiku daiviņas, balzametiķi, pieber sāli, piparus, apmaisa un sautē 3-4 minūtes.

Filejas liek atpakaļ pannā, pastumjot uz pannas malām persikus, lai izbrīvētu vietu gaļai. Pārlej gaļu ar pannā radušos mērci.

Pievieno ķirštomātus, liek pannai vāku un karsē gaļu 8-10 minūtes, līdz tā ir gatava.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form