Saldskābās vistas filejas ar persikiem
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3-4
3-4 vistas filejas
vistas filejas
1/2
1/2 sīpols
sīpols
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
4
4 persiki
persiki
6-8
6-8 ķirštomāti
ķirštomāti
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
sauja bazilika, kinzas vai pētersīļu
sauja bazilika, kinzas vai pētersīļu
3 ĒK
3 ĒK balzamiko etiķis
balzamiko etiķis
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šobrīd veikalos nopērkami sulīgi persiki, kuru saldskābā garša un delikātais aromāts lieliski sader ar vistas gaļu.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu un ķiplokus nomizo un sīki sakapā. Zaļumus sasmalcina. Persikiem izņem kauliņus, mīkstumu sagriež daiviņās. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm.

    Filejas ar gaļas āmuriņa plakano pusi nedaudz saplacina, lai tās ātrāk izceptos.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties filejas, apcepot tās no abām pusēm zeltainas, tad pārkaisa ar sāli, pipariem un izceļ no pannas.

    Pannā liek cepties sīpolus, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, pievieno ķiplokus un maisot cep minūti.

    Liek pannā persiku daiviņas, balzametiķi, pieber sāli, piparus, apmaisa un sautē 3-4 minūtes.

    Filejas liek atpakaļ pannā, pastumjot uz pannas malām persikus, lai izbrīvētu vietu gaļai. Pārlej gaļu ar pannā radušos mērci.

    Pievieno ķirštomātus, liek pannai vāku un karsē gaļu 8-10 minūtes, līdz tā ir gatava.

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form