Foto: Shutterstock
Garda, pašcepta saldskābmaize ar ķimenēm.
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 mlūdens1.5 TKsāls2 ĒKbrūnais cukurs2 ĒKalus iesals (vai parastais iesals)2 ĒKsausais kafija krēms ĒKkausēts sviests300 grudzu milti520 gkviešu milti1.5 TKsausais raugs6 ĒKķimenes

Sagatavošana

1

Ietaukotā maizes kombaina kubulā ielej, ieber visas sastāvdaļas receptē norādītajā secībā. Miltos izveido bedrīti, kurā ieber raugu. Ķimenes pievieno pēc mīklas uzrugšanas.

2

Ieslēdz režīmu - rudzu maizes cikls. Ja šāda nav, var mēģināt uz pilngraudu režīma.

Iesūtīja: Žurkulis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!