Foto: Shutterstock
Saļie siera radziņi - mutē kūstoši un kraukšķīgi cepumiņi.
35Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
100 grīvēts siers100 gsviests100 gmilti

Sagatavošana

1

Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

2

Sieru, sviestu un miltus samīca.

3

No mīklas veido siera radziņus - mīca ar rokām, tad saveļ desiņu apmēram 2 cm diametrā, sagriež gabaliņos un izveido radziņu formu.

4

Liek uz ieziestas cepamās plāts. Cep 200*C ~ 15 minūtes.

*no šī daudzuma sanāca lielā panna ar radziņiem.

Iesūtīja: peerliite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!