Sālītas ķilavas ar olām
Foto: Voila.lv
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g svaigas brētliņas
svaigas brētliņas
2 1/2 ĒK
2 1/2 ĒK rupjā sāls
rupjā sāls
1 TK
1 TK cukurs (bez kaudzītes)
cukurs (bez kaudzītes)
šķipsna
šķipsna svaigi malti melnie pipari
svaigi malti melnie pipari
7
7 melno piparu graudi
melno piparu graudi
7
7 balto piparu graudi
balto piparu graudi
1-2
1-2 Jamaikas (smaržīgie) pipari
Jamaikas (smaržīgie) pipari
1 TK
1 TK koriandrs
koriandrs
2-3
2-3 lauru lapas
lauru lapas
Pasniegšanai
 
rupjmaize
rupjmaize
 
sviests
sviests
 
Balticovo brīvo vistu olas
Balticovo brīvo vistu olas
  • Ikdienas maltītei
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Mani savā ziņā vienmēr ir fascinējuši omīšu ēdieni. Un viens no tādiem ir ķilavmaizītes ar olu. Protams, nopirkt gatavas ķilavas var ikviens, taču ne visi spēj pagatavot gardas sālītas ķilaviņas paši. Tad nu vēl viena omīšrecepte arī manā blogā.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visas garšvielas sajauc kopā, vēlams, lai tās ir smalkas. Piparus var arī pievienot kafijas dzirnaviņās samaltus.

    Traukā kārto zivis vienā kārtā, pārkaisa ar maisījumu. Nākamā kārtā atkal zivis un tad atkal garšvielas.

    Liek šķīvīti pa virsu bļodai, uz šķīvīša liek nelielu slogu. Visu liek ledusskapī.

    Nākamajā dienā tās jau būs ēdamas. Atliek vien pārgriezt vēderus uz pusēm, nogriezt galvas un iztīrīt no asakām.

    Lieliski garšos kopā ar rupjmaizi, sviestu un, protams, olām.

    Sālītas ķilavas ar olām
    Foto: Voila.lv
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form