Šampinjonu un saldā krējuma krēmzupa
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojama, sātīga šampinjonu un saldā krējuma krēmzupa.

Katlā liek nomizotus kartupeļus, sīpolus, pievieno šampinjonus. Visu pārlej ar verdošu ūdeni un vāra 20 minūtes.

Sablendē, pievieno saldo krējumu, sāli, svaigi maltus piparus. Pierīvē mazliet muskatrieksta.

Pasniedz pārkaisītu ar timiānu.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form