25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2.5 kgšampinjoni1 gab.buntīte dilles1 gab.paciņa kausētais siers1 gab.paciņa saldais krējums gab.ķiploka daiviņas Spilvas Tūkstoš salu mērce
Sagatavošana
1
Šampinjonus sagriež un apcep (tas ir pats ilgākais posms).
2
Pievieno ķiploku, tad dilles, krējumu un sieru. Pieliek sāli pēc garšas, karsē tik ilgi, kamēr iegūst vienmērīgu masu.
3
Ēdot pievieno "Tūkstoš salu mērci". Ja pie tā visa vēl pieliek pienu, var pagatavot arī mērci.
Iesūtīja: začš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit