Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārši pagatavojams šampinjonu žuljēns.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2.5 kgšampinjoni1 gab.buntīte dilles1 gab.paciņa kausētais siers1 gab.paciņa saldais krējums gab.ķiploka daiviņas Spilvas Tūkstoš salu mērce

Sagatavošana

1

Šampinjonus sagriež un apcep (tas ir pats ilgākais posms).

2

Pievieno ķiploku, tad dilles, krējumu un sieru. Pieliek sāli pēc garšas, karsē tik ilgi, kamēr iegūst vienmērīgu masu.

3

Ēdot pievieno "Tūkstoš salu mērci". Ja pie tā visa vēl pieliek pienu, var pagatavot arī mērci.

Iesūtīja: začš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!