Samtaina kukurūzas zupa ar garnelēm un lociņiem
Foto: Vida Press
4.5000 2
Sarežģītība: viegli

Īsti ziemīga un samtaini maiga kukurūzas zupa, kurai garneles piešķir izsmalcinātību un vieglumu. Lielisks veids kā sevi nedaudz palutināt nogurdinošas darba nedēļas izskaņā.

Sīplokus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Zaļo piparu un seleriju sagriež kubiņos. Kartupeli nomizo un sagriež kubiņos. Lociņus un pētersīļus sasmalcina.

Katliņā izkausē sviestu, pievieno miltus un aptuveni 2 minūtes maisot apbrūnina. Tad pievieno sīpolus, ķiplokus, selerijas, piparus un kartupeļus. Pēc divām minūtēm pievieno kukurūzu, pienu, krējumu un sautē, līdz kartupeļi ir mīksti.

Tad pievieno garneles, sāli, piparus un, ik pa laikam apmaisot, lai izvairītos no piedegšanas, uz lēnas uguns vāra zupu vēl 20 minūtes.

Nogriež uguni, pirms pasniegšanas pievieno pētersīļus un lociņus.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form