Sarkano kāpostu salāti
Foto: Shutterstock
2.1667 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kraukšķīgo sarkano kāpostu salāti ar saldenajiem āboliem un burkāniem. Klāt pagatavo saldenu eļļas, ābolu etiķa un medus mērcīti. Ja vēlies salātus maigākus, šo mērces variantu vari aizstāt ar bezpiedevu jogurtu.

Kāpostus smalki sagriež. Burkānus un ābolu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Pētersīļus smalki sakapā.

Visas sastāvdaļas ber salātu bļodā.

Gatavo mērci – nelielā burciņā liek visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas un sakrata, lai tās samaisītos. Tad mērci lej pāri salātiem.

Salātus kārtīgi apmaisa un ļauj dažas minūtes tiem ievilkties. Pēc tam pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form