Šašliks alus un majonēzes marinādē
Foto: Shutterstock
3.7778 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg gaļa
gaļa
1
1 majonēzes paciņa
majonēzes paciņa
1 glāze
1 glāze tumšais alus
tumšais alus
50 g
50 g brendijs
brendijs
 
dilles ar visiem kātiem
dilles ar visiem kātiem
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1 TK
1 TK malti melnie pipari
malti melnie pipari
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
4-5
4-5 sīpoli
sīpoli
  • Gaļas ēdieni
  • Marinēšana
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šašliks alus un majonēzes marinādē būs noderīgs gan Līgo svētkos, gan arī vasaras izbraucienos dabā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos, liek piemērota lieluma traukā.

    Pievieno nomizotus, gredzenos sagrieztus sīpolus, pārējās marinādes sastāvdaļas un enerģiski mīca gaļu ar rokām vismaz 10 minūtes.

    Tas liek zem sloga, novieto vēsumā. Pēc pāris stundām ver uz iesmiem un cep.

    Iesūtīja: AijaPaija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form