
Piecās minūtēs pagatavojama, čagana un ļoti sātīga omlete ar krabju nūjiņām, zaļajiem lociņiem un kūstošu sieru. Pateicoties pārlocīšanas metodei, omlete izdosies īpaši sulīga un maiga.
Lociņus un krabju nūjiņas sasmalcina.
Bļodā iesit olas, pievieno lociņus, krabju nūjiņas, sāli, piparus un šķipsnu sodas. Visu viegli sakuļ, nepārcenšoties ar kulšanu.
Pannā uzkarsē eļļu, lej pannā olu masu, vienmērīgi iztecina pa visu pannu un pārkaisa ar sieru. Cep aptuveni 1 minūti, līdz omlete no apakšpuses ir kļuvusi zeltaina un ir pārlokāma.

Izmantojot virtuves lāpstiņu, uzmanīgi pārloka omleti uz pusēm, nogriež liesmu līdz minimumam, uzliek pannai vāku un ļauj omletei sarecēt aptuveni 3-4 minūtes.

Liek uz šķīvja, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.
Lai labi garšo!