Sātīgā pankūka ar vistas fileju un lociņiem
Foto: Vida Press
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 ĒK
2 ĒK kviešu milti
kviešu milti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari, malti
melnie pipari, malti
1 gab.
1 gab. ola
ola
3 ĒK
3 ĒK piens
piens
1/2 gab.
1/2 gab. vistas fileja
vistas fileja
3 gab.
3 gab. lociņi
lociņi
 
olīveļla, cepšanai
olīveļla, cepšanai
šķipsna
šķipsna muskatrieksts, malts
muskatrieksts, malts
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Pankūkas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Nedaudz neparasta un sātīga gaļas pankūka, kurai zaļie lociņi piešķir pavasarīgu svaigumu. Ja vēlies, cep vairākas nelielas pankūciņas un pasniedz tās ar mērci un zaļajiem salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep nelielā daudzumā uzkarsētas eļļas, pievieno sāli un piparus.

    Bļodiņā liek miltus, pievieno sāli, pienu, olu un sajauc viendabīgu mīklu. Mīklai pievieno gaļu, sasmalcinātus lociņus, muskatriekstu, piparus un iemaisi.

    Pannā sakarsē eļļu, līdz tā ir tik karsta, ka gandrīz sāk dūmot. Lej pannā sagatavoto mīklu un cep*, līdz pankūka ir zeltaina, tad apgriež to uz otru pusi un apcep arī to.

    Sagriež divās daļās, saloka un pasniedz ar salātiem.

    *Ja vēlas, var cept vairākas nelielas pankūciņas.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form