Sātīgā pankūka ar vistas fileju un lociņiem
Foto: Vida Press
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Nedaudz neparasta un sātīga gaļas pankūka, kurai zaļie lociņi piešķir pavasarīgu svaigumu. Ja vēlies, cep vairākas nelielas pankūciņas un pasniedz tās ar mērci un zaļajiem salātiem.

Gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep nelielā daudzumā uzkarsētas eļļas, pievieno sāli un piparus.

Bļodiņā liek miltus, pievieno sāli, pienu, olu un sajauc viendabīgu mīklu. Mīklai pievieno gaļu, sasmalcinātus lociņus, muskatriekstu, piparus un iemaisi.

Pannā sakarsē eļļu, līdz tā ir tik karsta, ka gandrīz sāk dūmot. Lej pannā sagatavoto mīklu un cep*, līdz pankūka ir zeltaina, tad apgriež to uz otru pusi un apcep arī to.

Sagriež divās daļās, saloka un pasniedz ar salātiem.

*Ja vēlas, var cept vairākas nelielas pankūciņas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form