Karija recepte ar kabačiem un tomātiem
Foto: DELFI
3.0000 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. neliels kabacis
neliels kabacis
2 gab.
2 gab. sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 gab.
1 gab. liels sīpols
liels sīpols
1 gab.
1 gab. bundža konservētu tomātu (vai pāris saujas svaigu tomātu)
bundža konservētu tomātu (vai pāris saujas svaigu tomātu)
pēc garšas
pēc garšas kaltēts vai svaigs baziliks
kaltēts vai svaigs baziliks
1 gab.
1 gab. liela ķiploka daiva
liela ķiploka daiva
2 ĒK
2 ĒK karijs
karijs
pēc garšas
pēc garšas čili pārslas
čili pārslas
1 šķipsna
1 šķipsna cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Mēdz jokot, ka vasaras beigas pienāk tad, kad, satiekot paziņas un draugus, pirmais jautājums ir nevis, kā tev iet, bet – vai kabačus nevajag? Kad šķiet, ka aptrūcies ideju, kā vēl pagatavot gardo dārzeni, izmanto šo "Tasty" lasītājas Sabīnes ieteikto recepti! Kā viņa norāda – varbūt nav tas daiļākais ēdiens, bet garšo lieliski, un tas jau ir galvenais!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Eļļā viegli apcep palielos gabaliņos sagrieztu sīpolu, ber klāt kubiņos sagrieztu kabaci. Ja nav ciets, tad var arī nemizot.

    Nedaudz pasutina un gāž virsū no bundžas konservētus tomātus, izskalo bundžu ar ūdeni un to arī ielej katlā.

    Pēc tam pievieno sagrieztu sarkano papriku, noteikti var likt arī citas krāsas paprikas, šķēlītēs sagrieztu ķiploku.

    Pēc garšas pieliek čili pārslas, kaltētu baziliku un kariju ne vairāk par divām ēdamkarotēm.

    Visu sutina, līdz dārzeņi ir mīksti.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form