Sātīgais smūtijs ar ogām un auzu pārslām
Foto: Publicitātes foto
4.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Blendētie kokteiļi ir lielisks veids, kā koncentrēti, vienkārši un ātri uzņemt daudz vērtīgu uzturvielu, kas atrodamas zaļumos, augļos, dārzeņos, riekstos, auzu pārslās un citos veselīgos produktos.” apgalvo dzīvesstila bloga "Happywhispers.lv" autore un veselīga dzīvesveida entuziaste Līga Andžāne, sadarbībā AS “Dobeles dzirnavnieks” piedāvājot ātri pagatavojama un sātīga smūtija recepti.


Sablendē mandeļu pienu, banānus, kanēli, riekstu sviestu un ātri vārāmās auzu pārslas.

Burciņā ar aizskrūvējamu vāku ieber ogas. Pārber ar svaigām vai grauzdētām pilngraudu auzu pārslām un pārlej ar smūtiju.

Var baudīt uzreiz vai sagatavot vakarā un uzglabāt ledusskapī, lai pārslas kļūtu mīkstākas.

Norādītais sastāvdaļu daudzums paredzēts divām personām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form