Sātīgie avokado un olu salāti
Foto: Shutterstock
3.5000 8
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ja iegādāti mīksti, labi nogatavojušies avokado, lielisks veids, kā tos likt lietā - pagatavot salātus. Šie derēs kā brokastīm, tā vakariņām vai launagam, liekot tos uz kraukšķīgi apgrauzdētas maizes šķēles.

Vispirms novāri olas, lai mīkstums ir ciets.

Atdzesētas olas sagriež mazos gabaliņos (vienu olas dzeltenumu atliek mērcei) un liek bļodā.

Mazos gabaliņos sagriež avokado mīkstumu (kā to veikli izdarīt, skatīt šeit) un liek bļodā ar olām.

Nomizo sarkano sīpolu un sagriež to smalkos gabaliņos, pievieno salātiem.

Nelielā bļodiņā sastampā atlikto olas dzeltenumu, sajauc to ar sinepēm, majonēzi, krējumu, garšvielām.

Mērci iejauc salātos, lēnām apmaisot. Tikai nemaisi pārāk cītīgi, lai mīkstais avokado nepārvēršas par putru.

Pasniedz tāpat vai liek uz maizītes, grauzdiņa vai krekera. Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form