Ātri un viegli pagatavojami pupiņu salāti, ko var celt galdā ne tikai ikdienas ēdienreizē, bet arī svētkos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pupiņas ieber caurdurī un noskalo. Kad liekais šķidrums notecējis, tās ber bļodā.
Gurķi, papriku un pikanto ruleti (var izmantot arī žāvēto gaļu) sagriež strēmelītēs un pievieno pupiņām.
Tomātu sagriež kubiciņos un ber to traukā pie pārējām salātu sastāvdaļām.
Šampinjonus ber caurdurī un notecina marinādi. Tad tos pārgriež uz pusē un pievieno pārējām sastāvdaļām. Salātiem pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un visu samaisa.
Salātus var ēst uzreiz, bet gardāki tie būs nākamajā dienā, kad visas sastāvdaļas būs ievilkušās.
Lai labi garšo!
Foto: DELFI
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.