Sātīgie skumbrijas konservu salāti ar rīsiem un olām
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgu, vienkārši pagtavojamu skumbrijas konservu, rīsu un olu salātu recepti iesaka mūsu lasītāja Kristīne Saleniece.

Olas novāra un atdzesē. Rīsus vāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Noskalo, ber bļodā un atdzesē.

Skumbriju izņem no bundžas, pielej nedaudz bundžā palikušā šķidruma, saspaida zivi ar dakšu.

Sasmalcina lociņus. Sarīvē olas uz rupjās rīves vai sīki sakapā.

Liek visas salātu sastāvdaļas bļodā, pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un samaisa.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form