Kabacu un tomātu sacepums
Foto: DELFI
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kraukšķīgas kabaču šķēlītes, kas cieši izkārtotas ar tomātiem – pamats gardam sacepumam. Papildini to ar kūstošo mocarellu vēl labākai garšai.

Kabacīti sagriež plānās šķēlēs, tomātu arī sašķēlē.

Sīpolu sagriež pusapļos, mocarellu sagriež šķēlēs.

Ķiploku sagriež plānās šķēlītēs, ber cemaptraukā.

Ķeras pie ķēpīgākā darba – dārzeņu šķēlīšu kārtošanas traukā. Liek pamīšus - kabača ripa, sīpols, tomāts, siers.

Kad trauks viss pilns, pārslaka ar kripatiņu eļļas, pārkaisa sāli, piparus, garšvielas pēc izvēles.

Ja pāri palikušas sīpola ripas, tās sīki sagriež un pārkaisa dārzeņu kārtojumam.

Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep 30 – 40 minūtes.

Kad šis laiks pagājis, dārzeņiem pārdrupina sviestu, pārslēdz krāsni grila režīmā un 250 – 300 grādos cep 5 – 7 minūtes.

Gatavs! Lai labi garšo!

Pasniedzot var pārkaisīt ar svaigu baziliku.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form