
Loading...
Sastāvdaļas
jēra gaļa
jēra gaļa baklažāni
baklažāni kartupeļi
kartupeļi saldais krējums
saldais krējums s;ipoli
s;ipoli garšvielas
garšvielas ķiploks
ķiploksCepeškrāsnī sautēta jēra gaļa ar baklažāniem - aromātiska un labi garšos kopā ar rīsiem vai kartupeļiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ja īpaši netīk smarža, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.
Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.
Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot.
Beigu stadijā pievieno ķiploku.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.