Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī sautēta jēra gaļa ar baklažāniem - aromātiska un labi garšos kopā ar rīsiem vai kartupeļiem.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

jēra gaļa baklažāni kartupeļi saldais krējums sīpoli garšvielas ķiploks

Sagatavošana

1

Ja īpaši netīk smarža, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.

2

Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.

3

Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot.

4

Beigu stadijā pievieno ķiploku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!