Sautēta jēra gaļa ar baklažāniem
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Cepeškrāsnī sautēta jēra gaļa ar baklažāniem - aromātiska un labi garšos kopā ar rīsiem vai kartupeļiem.

Jēra gaļu pavāra un nolej.

Ja īpaši netīk smarža, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.

Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.

Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot.

Beigu stadijā pievieno ķiploku.

Iesūtīja:
Dana

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form