7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
jēra gaļa baklažāni kartupeļi saldais krējums sīpoli garšvielas ķiploks
Sagatavošana
1
Ja īpaši netīk smarža, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.
2
Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.
3
Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot.
4
Beigu stadijā pievieno ķiploku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit