Sautēta jēra gaļa ar baklažāniem
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
jēra gaļa
jēra gaļa
 
baklažāni
baklažāni
 
kartupeļi
kartupeļi
 
saldais krējums
saldais krējums
 
s;ipoli
s;ipoli
 
garšvielas
garšvielas
 
ķiploks
ķiploks
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cepeškrāsnī sautēta jēra gaļa ar baklažāniem - aromātiska un labi garšos kopā ar rīsiem vai kartupeļiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Jēra gaļu pavāra un nolej.

    Ja īpaši netīk smarža, tad 2 ūdeņus, bet pavārīt nedaudz.

    Pīlē liek sautēties saldo krējumu, ūdeni (nedaudz) kartupelīšus ar jēra gaļu, sīpolus, garšvielas un baklažānus. Kad baklažānus liek pīlē, tad jāizsver no jēra gaļas vecuma (cik ilgi sautēsies), baklažāni nedrīkst stipri izšķīst.

    Var gan cepeškrāsnī, gan uz plīts gatavot.

    Beigu stadijā pievieno ķiploku.

    Iesūtīja:
    Dana

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form