Sautēta liellopa gaļa ar puraviem
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g liellopa gaļa
liellopa gaļa
300 ml
300 ml buljons
buljons
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
2 gab.
2 gab. puravi
puravi
4 gab.
4 gab. burkāni
burkāni
sauja
sauja diļļu kāti
diļļu kāti
 
selerijas sakne
selerijas sakne
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • "Vīrs bez gaļas vakariņās nevar, tāpēc pagatavoju viņam sautētas liellopu gaļas strēmelītes ar dažādiem dārzeņiem. Viņam garšoja!" raksta Silvija.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā lej eļļu, apcep smalki sagrieztu sīpolu un puravu ripiņas.

    Liek klāt strēmelītēs sagrieztu liellopa gaļu un apcep. Pirms tam to nemarinēju, jo dārzeņi pievienos visas nepieciešamās garšas nianses.

    Pievieno palielus burkānu un selerijas gabaliņus, visu pasautē apmēram 10 minūtes. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno kārtīgu sauju sakapātu diļļu kātu, sāli, piparus un vienu lauru lapu, liek virsū katlu un sautē līdz gaļa ir mīksta.

    Pasniedz ar vārītiem jaunajiem kartupelīšiem, garšos labi arī ar rīsiem, jo tie uzsūks sevī visu šķidrumu.

    Iesūtijusi: Silvija

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form