Sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē
Foto: Shutterstock
2.7059 17
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg stirnas gaļa
stirnas gaļa
5 gab.
5 gab. sīpoli
sīpoli
5 gab.
5 gab. tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
2 gab.
2 gab. lauru lapas
lauru lapas
4 gab.
4 gab. melnie pipari
melnie pipari
 
pētersīļi
pētersīļi
2 glāzes
2 glāzes sarkanvīns
sarkanvīns
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
1 glāze
1 glāze augu eļļa
augu eļļa
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Īpašam gadījumam – sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā ieliek smalki sagrieztus sīpolus, tomātus un ķiploku.

    Garšvielas un pētersīļa lapiņas ievīsta tīrā linu audekla lupatiņā.

    Visu aplej ar vīnu un uzvāra.

    Gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 5 cm), apsāla, apkaisa ar pipariem un miltiem, un ātri apgrauzdē karstā eļļā.

    Pēc tam ieliek iepriekš sagatavotajā mērce un uz lēnas uguns sautē, kamēr gaļa mīksta.

    Pirms pasniegšanas galdā garšvielu vīstoklīti izņem.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form