Sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē
Foto: Shutterstock
2.9167 12
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Īpašam gadījumam – sautēta stirnas gaļa garšvielu mērcē.

Katlā ieliek smalki sagrieztus sīpolus, tomātus un ķiploku.

Garšvielas un pētersīļa lapiņas ievīsta tīrā linu audekla lupatiņā.

Visu aplej ar vīnu un uzvāra.

Gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 5 cm), apsāla, apkaisa ar pipariem un miltiem, un ātri apgrauzdē karstā eļļā.

Pēc tam ieliek iepriekš sagatavotajā mērce un uz lēnas uguns sautē, kamēr gaļa mīksta.

Pirms pasniegšanas galdā garšvielu vīstoklīti izņem.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form