Sautētas aknas
Foto: Shutterstock
5.0000 1
5 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g aknas
aknas
 
sīpoli
sīpoli
 
eļļa
eļļa
 
sāls
sāls
25 g
25 g milti
milti
1 ĒK
1 ĒK skābs krējums
skābs krējums
150 g
150 g šampinjoni
šampinjoni
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgām pusdienām vai vakariņām sautētas aknas ar šampinjoniem un krējuma mērcīti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aknām novelk plēvi, sagriež šķēlītēs.

    Apsāla un apcep no abām pusēm brūnas.

    Liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pieliek apceptus sīpolus, šampinjonus un brīdi sautē uzliekot vāku. (Ilgi sautējos aknas kļūst cietas un sausas).

    Gatavām pievieno miltus, skābu krējumu un vēlreiz uzvāra.

    Iesūtīja: Edīte

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form