Sarkano kāpostu sautējums
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Koša recepte gavēņa laikam un ne tikai. Ābolu sidrā sautētie sarkanie kāposti garšos lieliski gan kā pamatēdiens, gan kā piedeva. Izmēģini!

Lielā pannā vai katliņā sakarsē eļļu un viegli apcep sīpolus, līdz tie ir mīksti.

Pievieno kāpostu, apelsīna miziņu un sulu, brūno cukuru un sidru. Pārsedz ar vāku un uz lēnas uguns aptuveni 20 minūtes sautē, pāris reizes apmaisot.

Pievieno kāpostiem ābolus, 3 ēdamkarotes ūdens un sautē vēl 20 minūtes, līdz kāposti ir mīksti. Pievieno sāli pēc garšas, svaigi maltus melnos piparus, visus samaisa un pasniedz galdā.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form