Marinētas baravikas
Foto: Shutterstock
2.3333 3
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
 
baravikas
baravikas
 
etiķis 9%
etiķis 9%
 
sāls
sāls
 
cukurs
cukurs
 
melnie pipari
melnie pipari
 
lauru lapas
lauru lapas
 
ķiploki
ķiploki
 
eļļa
eļļa
  • Dažādi
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Garšīgs veids, kā saglabāt karaliskās baravikas ziemai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Baravikas ļoti garšīgas ir samarinētas savā sulā - t.i. ielej katliņā pavisam nedaudz ūdeni (tikai tik, cik lai pirmajā mirklī tās baravikas nepiedeg, nu kaut kādi 0.5 cm ūdens), tad pieliek pilnu katlu ar baravikām. Vāku virsū un vāra.

    Kad nedaudz tās baravikas būs jau pavārījušās, pielej nedaudz etiķi, lai baravikas nepaliek tumšas. Vēl joprojām vāra.

    Kad ūdens sāks putoties, putas nokāš. Tad uzreiz liek klāt garšvielas - etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un smalki sagrieztus ķiplokus. Pielej arī nedaudz eļļu.

    Burtiski pavāra vēl 5 minūtes un ņem no uguns nost.

    Liek burciņās.

    Iesūtīja: kolorado

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form