
Garšīgs veids, kā saglabāt karaliskās baravikas ziemai.
Baravikas ļoti garšīgas ir samarinētas savā sulā - t.i. ielej katliņā pavisam nedaudz ūdeni (tikai tik, cik lai pirmajā mirklī tās baravikas nepiedeg, nu kaut kādi 0.5 cm ūdens), tad pieliek pilnu katlu ar baravikām. Vāku virsū un vāra.
Kad nedaudz tās baravikas būs jau pavārījušās, pielej nedaudz etiķi, lai baravikas nepaliek tumšas. Vēl joprojām vāra.
Kad ūdens sāks putoties, putas nokāš. Tad uzreiz liek klāt garšvielas - etiķi, sāli, cukuru, piparus, lauru lapas un smalki sagrieztus ķiplokus. Pielej arī nedaudz eļļu.
Burtiski pavāra vēl 5 minūtes un ņem no uguns nost.
Liek burciņās.
Iesūtīja: kolorado