Savvaļas rīsu un Briseles kāpostu supersalāti
Foto: Jamieoliver.com
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Britu pavārmākslas un veselīga dzīvesveida entuziasts Džeimijs Olivers iesaka uzturā iekļaut bagātīgu produktu daudzumu - dažādus augļus, dārzeņus, liesu gaļu, olas, pākšaugus, riekstus, sēklas, pilngraudu produktus un zema tauku satura piena produktus.

Turklāt, pēc viņa teiktā, uzturā vēlams lietot atšķirīgu krāsu augļus un dārzeņus, jo tas sniedz ķermenim dažādas uzturvielas, kas nepieciešamas, lai mēs būtu spēkpilni un veseli.

Lūk, Džeimija gaumē pagatavoti veģetāri, viegli un atsvaidzinoši salāti - kā radīti atslodzei pēc bagātīgi klātā Ziemassvētku galda. Atceries arī, ka savvaļas rīsi ir lieliska alternatīva baltajiem, turklāt tajos ir daudz augstāks šķiedrvielu daudzums.

Pagatavošana

Uzvāri rīsus saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma un atstāj tos dzesēties uz lielas paplātes.

Nomizo sīpolus, tad, izmantojot virtuves kombainu, sasmalcini tos. Ieliec bļodā un pievieno sarkanā vīna etiķi. Samaisi kopā un noliec malā.

Virtuves kombainā sasmalcini Briseles kāpostus un redīsus, ieliec tos bļodā, pievieno citrona sulu un šķipsniņu jūras sāls. Noliec malā.

Sagriez piparmētru, pētersīļu un bazilika lapas un ievieto tās lielā servējamā bļodā. Pievieno rīsus, sīpolus un garšaugus ar citronu sulu un samaisi visu kopā.

Pārslaki ar nelielu eļļas daudzumu, tad samaisi un pasniedz galdā.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form