Seleriju kotletes
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Seleriju kotletes veģetāriešiem un ne tikai.

Kotletēm selerijas sakni nomizo un samaļ vai sarīvē smalkās skaidiņās.

Klāt liek visu tāpat kā gaļas kotletēm, tikai krietni vairāk rīvmaizi, pievieno ķimenes.

Veido kotletes, apviļā rīvmaizē, cep sakarsētā eļļā.

Iesūtīja: Cipresīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form