Baraviku krēmzupa ar piena putām
Foto: Restorāna Elements publicitātes foto
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kurš gan būtu iedomājies, ka gardo baraviku krēmzupu var pasniegt tā, lai tas izskatītos pēc kapučīno tasītes? Pamēģini arī tu šo restorāna “Elements” šefpavāra Oļega Soročina recepti.

Šalotes sīpolus un ķiplokus sakapā un cep sviestā ar eļļu. Pievieno timiāna zariņu. Ļoti svarīgi ir cept uz vidējas uguns, lai nepiedeg sīpols un ķiploks. Tos cep aptuveni 5 minūtes.

Liek uz pannas notīrītas, sagrieztas baravikas un gatavo tās, līdz ir apcepušās smuki brūnas. Tad pievieno vistas buljonu un lēni vāra 10 minūtes. Pievieno saldo krējumu un karsē vēl 15 minūtes.

Tad visu sablendē, liek atpakaļ katlā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Zupu salej kafijas krūzītēs.

Pienu uzsilda un saputo ar putojamo slotiņu, ja ir pieejams piena putotājs, tad var izmantot to. Piena putas kārto uz zupas, lai tā izskatās kā kapučīno.

Bon Appetit!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form