Baraviku krēmzupa ar piena putām
Foto: Restorāna Elements publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g baravikas
baravikas
2
2 Šalotes sīpoli
Šalotes sīpoli
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
50 g
50 g sviests
sviests
 
timiāns
timiāns
1 ĒK
1 ĒK otrā spieduma olīveļļa
otrā spieduma olīveļļa
150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējums
100 ml
100 ml vistas buljons
vistas buljons
100 ml
100 ml piens
piens
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Piena zupas
  • Sēņu zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kurš gan būtu iedomājies, ka gardo baraviku krēmzupu var pasniegt tā, lai tas izskatītos pēc kapučīno tasītes? Pamēģini arī tu šo restorāna “Elements” šefpavāra Oļega Soročina recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Šalotes sīpolus un ķiplokus sakapā un cep sviestā ar eļļu. Pievieno timiāna zariņu. Ļoti svarīgi ir cept uz vidējas uguns, lai nepiedeg sīpols un ķiploks. Tos cep aptuveni 5 minūtes.

    Liek uz pannas notīrītas, sagrieztas baravikas un gatavo tās, līdz ir apcepušās smuki brūnas. Tad pievieno vistas buljonu un lēni vāra 10 minūtes. Pievieno saldo krējumu un karsē vēl 15 minūtes.

    Tad visu sablendē, liek atpakaļ katlā, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

    Zupu salej kafijas krūzītēs.

    Pienu uzsilda un saputo ar putojamo slotiņu, ja ir pieejams piena putotājs, tad var izmantot to. Piena putas kārto uz zupas, lai tā izskatās kā kapučīno.

    Bon Appetit!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form