Foto: Shutterstock
Sēņu lečo - piedeva burciņā.
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 kgtomāti0.5 kgpaprika1 glāzeeļļa1 kgburkāni2 kgvārītas sēnes200 gtomātu pasta1 glāzecukurs1.5 glāzegalda etiķis pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Vārītās sēnes, tomātus un papriku, kam izņemta sēklotne, sablendē, atstājot graudainu masu ar sajūtamiem gabaliņiem - šo visu liek katlā, pierīvē burkānus, pieliek cukuru, etiķi, sāli, visu apmaisa un atstāj uz kādām 6 stundām.

2

Tad vāra 40-50 minūtes – kad liekas, ka masa paliek vijīgāka, pievieno tomātu pastu, tad vēl pavāra 5 - 10 minūtes un lej izkarsētās burkās, aizvāko un atdzesē.

Iesūtīja: Jolla

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!