Šepardas gaļas pīrāgs
Foto: Shutterstock
2.5000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šepardas gaļas pīrāgs pusdienu un vakariņu galdam.

Novāra kartupeļus un pievieno buljonu atšķaidītu ar siltu ūdeni. Sastampā, lai veidotos kartupeļu biezenis.

Apcep malto gaļu un pievieno nedaudz kečupu. Pa to laiku atsaldē zirnīšus un sagriež papriku.

Ņem cepamo trauku un pirmo kārtu liek apcepto gaļu, tad pa virsu ber zaļos zirnīšus un papriku. Nākamajā kārtā liek kartupeļu biezeni, pa virsu krējumu un daudz sieru.

Cep ~ 20 minūtes un, kad siers ir zeltaini brūns un kraukšķīgs, var likt galdā.

* var gatavot arī mazajos māla podiņos.

Iesūtīja: Evita Demidova

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form