Foto: Shutterstock
Šepardas gaļas pīrāgs pusdienu un vakariņu galdam.
50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgkartupeļi500 gmaltā gaļa1 gab.paprika gsaldēti zaļie zirnīši1 gab.mazais skāba krējuma siers buljons kečups

Sagatavošana

1

Novāra kartupeļus un pievieno buljonu atšķaidītu ar siltu ūdeni. Sastampā, lai veidotos kartupeļu biezenis.

2

Apcep malto gaļu un pievieno nedaudz kečupu. Pa to laiku atsaldē zirnīšus un sagriež papriku.

3

Ņem cepamo trauku un pirmo kārtu liek apcepto gaļu, tad pa virsu ber zaļos zirnīšus un papriku. Nākamajā kārtā liek kartupeļu biezeni, pa virsu krējumu un daudz sieru.

4

Cep ~ 20 minūtes un, kad siers ir zeltaini brūns un kraukšķīgs, var likt galdā.

* var gatavot arī mazajos māla podiņos.

Iesūtīja: Evita Demidova

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!